Bouwkundige inspecties

Met een bouwkundige inspectie brengen wij exact in kaart wat de bouwkundige staat van een woning is.

Bouwkundige aankoopkeuring met NHG berekening van de kosten

Een huis kopen is voor u geen alledaagse bezigheid, het beoordelen van de bouwkundige staat ervan voor ons wél! Tijdens de uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig én onafhankelijk beoordeeld. Zichtbare gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de staat van de woning, incl. een raming van herstelkosten op korte en lange termijn. De foto’s maken het rapport compleet. Onze rapportages worden opgesteld volgens de NHG richtlijnen en derhalve door alle financiële instellingen geaccepteerd. U krijgt dit waardevolle document standaard snel digitaal toegezonden.

Opleveringskeuring nieuwbouw

Een visuele keuring van een nieuwbouwwoning. Hierbij beoordeeld een onafhankelijk bouwkundige uw woning op kritische wijze. Zo krijgt u direct inzicht in bouwkundige gebreken of tekortkomingen. De bouwkundige is op de hoogte van de regels en normen in de bouw en ziet meer dan u.

Meeloopkeuring

Een Meeloopkeuring is een bouwkundige keuring zonder rapport. De inspecteur biedt u dezelfde inzichten in de staat en eventuele herstelkosten van de woning, dat u op het oog heeft. Tijdens het onderzoek wordt een visuele inspectie van het gebouw uitgevoerd. Het voordeel van de meeloopkeuring is dat u direct weet waar u aan toe bent.